Word jij HR consultant?
Join our team!

Geboeid door mensen, flexibel, leergierig en ambitie om expert te worden in één of meerdere HR-domeinen? Dan is een job als HR consultant ongetwijfeld de ideale (next) step in je HR-carrière. De combinatie van afwisselende projecten bij uiteenlopende organisaties én jouw zin voor ondernemerschap zorgen ervoor dat je op korte termijn veel zal bijleren. Samen bepalen we de richting en wij reiken de tools aan om je professionele doelen te bereiken.

Word jij HR consultant? <br>Join our team!
DixonHR.workshop.011021_052

Consulting heerlijk menselijk

Met Dixon HR streven we ernaar om een inspirerende & energieke uitvalsbasis te zijn voor onze HR consultants. We focussen op verbinding en ontwikkeling, zodat jij helemaal tot je recht komt op je projecten. Onze aanpak? Heerlijk menselijk. Daarmee maken we het verschil in de consulting-wereld. We bepalen samen je (leer)traject en gaan op zoek naar uitdagende projecten in onze HR community.

Ons kantoor is gevestigd in hartje Antwerpen, maar onze klanten zijn verspreid over heel Vlaanderen en Brussel.

DixonHR.workshop.011021_076

Een waaier aan opportuniteiten

Als HR consultant werk je aan uiteenlopende en uitdagende projecten bij onze klanten. Zo kom je bijvoorbeeld 6 maanden terecht bij een innovatieve startup in het Antwerpse en ga je nadien 9 maanden aan de slag bij een grote multinational in Brussel.

De variatie en tijdelijke aard van de projecten zorgen ervoor dat je uit je comfortzone wordt gehaald, waardoor je in een mum van tijd veel kan bijleren en kan groeien in je rol. We bepalen samen de richting en begeleiden je om je doelen te behalen. In ruil daarvoor vragen we een gezonde dosis engagement, flexibiliteit en ondernemerschap.

Kansen om te groeien

Externe opleidingen, in-house trainingen of kennismomenten met het team? Wij zorgen voor een duidelijk kader, zodat jij je HR-skills voortdurend kan blijven ontwikkelen en moedigen een proactieve aanpak heel sterk aan. Samen stellen we een personal development plan op in functie van je ambities, zodat jij kan floreren op je projecten.

DixonHR.workshop.011021_072

Een warm nest

Een niet te missen element in ons verhaal: je komt terecht in een warm nest van toffe en gedreven collega’s waarop je kan rekenen. In ons team van like-minded professionals, geeft iedereen elke dag het beste van zichzelf. Verbinding staat hierin centraal.

Onze eigen Kulture Klub zorgt voor fun & verbinding. Leer je collega’s in no-time beter kennen tijdens een van de vele formele of informele activiteiten tijdens en na de werkuren.

Een community om van te leren

Dagelijks halen we het onderste uit de kan om onze HR community verder te laten groeien, en daar kan jij de vruchten mee van plukken. Zit je met een prangende vraag? Heb je zin om even te sparren over een HR-topic? Onze community zorgt ervoor dat je goed omringd bent door experten uit alle HR-domeinen.

Ik heb voor Dixon HR gekozen omwille van de ondersteuning die je krijgt op vlak van persoonlijke ontwikkeling en de begeleiding tijdens projecten bij klanten. De variatie, flexibiliteit en leermogelijkheden die ik in mijn functie ervaar, zijn mateloos. Heel blij dat ik in Dixon HR een community gevonden heb waarin zelfontwikkeling en verbinding met collega’s prioritair zijn!

Cara, HR Consultant

Cara, HR Consultant

Dixon HR geeft me de kans om mezelf te verdiepen in mijn expertise, maar ook om in andere HR-domeinen mijn kennis verder uit te breiden via opleidingen.

Julie, HR Consultant

Julie, HR Consultant
Een blik achter de schermen
incentive 4
Dixon.Familyday22_059
incetive 2
Bedankt voor je sollicitatie
Incentive 1
1 - 7